Prima Casa 2 incepe cu executarile de la Prima Casa 1

Postat la 12 martie 2010 12 afişări

Abia ce s-a lansat "Prima Casa 2", ca au si aparut primele cazuri de persoane care, pentru ca nu au mai putut sa-si plateasca ratele la creditele din "Prima Casa 1", risca sa fie executate de stat.

"Executarea caselor va fi solutia ultima la care se va recurge, statul incercand sa recupereze banii datorati din alte venituri ale imprumutatului", a declarat Aurel Saramet, presedintele Fondului de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri. Pana acum, bancile nu au executat nicio locuinta achizitionata prin "Prima Casa", a adaugat Saramet, dar, potrivit unor informatii neoficiale pe care acesta spune ca le are, in urmatoarele saptamani vor exista "unul sau doua cazuri", iar in perioada urmatoare numarul de locuinte executate ar putea creste. Saramet a evitat insa sa precizeze numarul sau orasele in care au aparut primele cazuri cu probleme la plata ratelor.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/prima-casa-2-incepe-cu-executarile-de-la-prima-casa-1-5739271
5739271
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.