Preturile alimentelor de baza au crescut cu 20-40% in opt luni

Postat la 25 februarie 2011 13 afişări

Produsele alimentare de baza s-au scumpit in perioada iulie 2010 - februarie 2011 cu 20-40% arata indicele ZF care a fost calculat pe baza preturilor din hipermarketurile din Capitala.

ZF a selectat 15 produse carora le urmareste pretul din 2008 pana in prezent, odata la sase luni, in aceleasi hipermarketuri din capitala, Carrefour Orhidea si Real Afi Cotroceni.

Aceste produse au fost alese pentru ca regasesc cel mai des in cosul de cumparaturi al romanilor. In calcului acestui indice ZF a ales pentru fiecare categorie de produse un anumit brand, bine pozitionat din punctul de vedere al cotei de piata, produs de unul din jucatorii din top cinci pe categoria respectiva.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
preturi,
alimente,
produse de baza
/actualitate/preturile-alimentelor-de-baza-au-crescut-cu-20-40-in-opt-luni-8010976
8010976
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.