Preşedintele şi parlamentarii, scoşi din categoria funcţionarilor prevăzută în Codul penal. Proiectul de lege a fost adoptat în Parlament

Postat la 10 decembrie 2013 44 afişări

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, un proiect de lege prin care preşedintele şi parlamentarii sunt scoşi din categoria funcţionarilor publici prevăzută în Codul Penal.

Preşedintele şi parlamentarii, scoşi din categoria funcţionarilor prevăzută în Codul penal. Proiectul de lege a fost adoptat în Parlament

 Proiectul de lege a fost introdus pe ordinea de zi suplimentară a Camerei şi a fost votat fără ca raportul comisiei să fie publicat şi fără dezbatere în plen.

De altfel, Comisia juridică a întocmit raportul luni seară, în aceeaşi şedinţă controversată în care a fost adoptat şi proiectul Legii amnistierii. Este vorba despre proiectul de Lege pentru abrogarea art. 74 indice 1 din Codul penal, la care au fost adoptate mai multe amendamente.

Conform raportului, obţinut de MEDIAFAX, printr-un amendament propus şi adoptat de Comisia juridică, preşedintele şi parlamentarii sunt scoşi din categoria funcţionarilor publici prevăzută în Codul Penal.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presedintele-si-parlamentarii-scosi-din-categoria-functionarilor-prevazuta-in-codul-penal-proiectul-de-lege-a-fost-adoptat-in-parlament-11753192
11753192
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.