Preşedintele Iohannis: Persoanele peste 65 de ani vor putea ieşi din casă de două ori pe zi

Autor: Alex Ciutacu Postat la 27 aprilie 2020 257 afişări

Preşedintele Iohannis: Persoanele peste 65 de ani vor putea ieşi din casă de două ori pe zi

Persoanele cu vârste de peste 65 de ani vor putea ieşi din casă de două ori pe zi pentru acoperirea necesităţilor de bază, faţă de o singură dată, aşa cum este prevăzut în prezent, a spus preşedintele Iohannis.

„Pentru persoanele peste 65 de ani, având în vedere că vremea se încălzeşte, de astăzi, tot prin Ordonanţă Militară, se va schimba acest interval. Persoanele de peste 65 de ani vor avea la dispoziţie două intervale zilnice – de la 7.00 la 11.00 dimineaţa şi de la 19.00 până la 22.00 seara – când vor putea să iasă din casă, fie pentru cumpărături, fie pentru a face mişcare în jurul casei sau în jurul blocului”, a spus preşedintele Iohannis.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
casa,
presedinte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.