Preşedintele Interbox: Nu va dura mult până când Lucian Bute se va vindeca

Autor: Leila Bolat Postat la 05 decembrie 2014 50 afişări

Preşedintele Interbox, Jean Bedard, a declarat că pugilistul Lucian Bute se va reface în scurt timp în urma problemei medicale pe care a suferit-o în Filipine şi a explicat că românul avea dureri insuportabile din cauza inflamării unui muşchi din zona rinichilor.

Lucian Bute ar fi trebuit să boxeze sâmbătă cu Roberto Bolonti, dar meciul a fost anulat din cauza unei accidentări pe care românul a suferit-o în timp ce se pregătea în Filipine, informează rds.ca.

"Acolo umiditatea era foarte mare şi Lucian era deshidratat tot timpul. Astfel, Lucian bea tot timpul şi rinichii săi au fost mai solicitaţi decât de obicei. Muşchiul din zona rinichilor s-a inflamat şi durerea era pur şi simplu insuportabilă. Era imposibil pentru Lucian să alerge şi să se antreneze. Vestea bună este că nu va dura mult până când se va vindeca", a spus Bedard.

Rds.ca notează că ideal ar fi ca Lucian Bute să boxeze în gala în care Jean Pascal îl va înfrunta pe Serghei Kovalev, la 14 martie. "Însă este imposibil deocamdată să ştim dacă antrenorul său, Freddie Roach, va fi liber", adaugă sursa citată.

Bute s-a pregătit în Filipine cu tehnicianul Freddie Roach, alături de campionul mondial Manny Pacquiao.

Pugilistul român în vârstă de 34 de ani a boxat ultima dată la 19 ianuarie, la Montreal, fiind învins atunci la puncte de canadianul Jean Pascal, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea.

Bute (31-2, 24 KO) a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie în mai 2012, când a fost învins de britanicul Carl Froch.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BOX,
BEDARD,
BUTE
/actualitate/presedintele-interbox-nu-va-dura-mult-pana-cand-lucian-bute-se-va-vindeca-13702769
13702769
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.