Preşedintele CNA: Realitatea TV emite analogic terestru, în Bucureşti, fără licenţă, din 19 august

Postat la 10 septembrie 2013 38 afişări

Realitatea TV emite analogic terestru, în Bucureşti, fără licenţă, din 19 august, a declarat, marţi, preşedintele CNA, Laura Georgescu, precizând că membrii Consiliului au avut "deplina deschidere" să aştepte ca Realitatea Media să depună toate documentele pentru prelungirea licenţei.

Preşedintele CNA: Realitatea TV emite analogic terestru, în Bucureşti, fără licenţă, din 19 august

 Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a reanalizat, în şedinţa de marţi, solicitarea societăţii Realitatea Media SA de prelungire a licenţei audiovizuale analogice terestre din Bucureşti a televiziunii Realitatea TV.

Consiliul a analizat şi în şedinţa din 22 august solicitarea Realitatea Media SA, hotărând atunci să amâne discuţia pentru o şedinţă viitoare. De asemenea, membrii CNA au solicitat reprezentanţilor Realitatea Media să prezinte dovada achitării a două amenzi pe care Consiliul le-a aplicat în 2012 televiziunii Realitatea TV. Totodată, Realitatea Media, care este în insolvenţă, figura cu datorii la stat şi trebuia să facă CNA dovada aprobării de reeşalonare a datoriilor sale.

Potrivit reprezentanţilor CNA, pe licenţa analogică terestră a Realitatea TV este retransmis integral programul ridicat la satelit de Realitatea TV. De altfel, CNA a prelungit, pe 28 octombrie 2010, cu nouă ani, licenţa de satelit a Realitatea TV.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presedintele-cna-realitatea-tv-emite-analogic-terestru-in-bucuresti-fara-licenta-din-19-august-11308276
11308276
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.