Presă: Michael Schumacher respiră singur. Reacţia purtătorului de cuvânt al pilotului

Postat la 07 martie 2014 84 afişări

Starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher continuă să fie gravă, dar germanul poate respira singur, fără ajutorul aparatelor, a scris, vineri, cotidianul Gazzetta dello Sport, citat de presa italiană. Purtătorul de cuvânt al fostului pilot, Sabine Kehm, a declarat că campionul german de Formula 1 "se află în continuare în faza de trezire din comă" la spitalul din Grenoble.

Presă: Michael Schumacher respiră singur. Reacţia purtătorului de cuvânt al pilotului

 "Situaţia rămâne neschimbată. Toate informaţiile medicale care nu sunt confirmate de echipa medicală sau de reprezentanţii lui Michael trebuie considerate ca nefiind valabile", a declarat Kehm, într-un scurt comunicat de presă.

Schumacher este în continuare în comă în spitalul din Grenoble, la peste două luni de la accidentul suferit la schi în staţiunea franceză Meribel.

Potrivit sursei citate, Schumacher ar fi fost mutat într-o rezervă specială a spitalului, în care au acces foarte puţine persoane. Printre acestea, soţia sa Corinna şi cei doi copii Mick şi Gina Maria, dar şi prieteni săi de-o viaţă, preşedintele FIA, Jean Todt, şi fostul conducător al echipelor Ferrari şi Mercedes, Ross Brawn.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presa-michael-schumacher-respira-singur-reactia-purtatorului-de-cuvant-al-pilotului-12216862
12216862
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.