Premierul Ponta, la Comisia juridică a Camerei: Am solicitat să fiu audiat în comisie la ora 16.00 şi votul în plen să fie marţi

Autor: Alina Novaceanu Postat la 08 iunie 2015 120 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la ieşirea din şedinţa Comisiei juridice, că a solicitat comisiei să fie audiat la ora 16:00, iar votul în plen asupra cererii de începerea urmăririi sale penale să fie marţi, comisia aprobând în unanimitate.

El a adăugat că "nu are ce" dosar să-şi studieze şi îşi va susţine punctul de vedere în plen.

Ponta le-a spus ziariştilor la sosire că a venit însoţit "de" ei, nu de către un avocat şi că "bineînţeles" va cere să fie audiat.

Întrebat dacă a venit însoţit de un avocat, Ponta a răspuns: "Am venit însoţit de dumneavoastră".

Întrebat dacă va cere să fie audiat, Ponta a răspuns: "Bineînţeles".

La şedinţa Comisiei juridice sunt prezenţi 23 de deputaţi, membri ai comisiei. Lucrările Comisiei juridice a Camerei se desfăşoară cu uşile închise, fără prezenţa presei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PONTA,
CAMERA,
COMISIE,
/actualitate/premierul-ponta-la-comisia-juridica-a-camerei-am-solicitat-sa-fiu-audiat-in-comisie-la-ora-16-00-si-votul-in-plen-sa-fie-marti-14423100
14423100
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.