Premierul n-a auzit de haosul de la ghiseele fiscului: "Aceasta situatie nu s-a confirmat, e doar o supozitie"

Postat la 25 august 2010 13 afişări

Premierul Emil Boc a declarat marti seara, raspunzand unei intrebari legate de faptul ca 500.000 de beneficiari de drepturi de autor sunt in postura de a se prezinta lunar la ghisee cu declaratii pentru a plati taxe, ca este vorba despre "o supozitie", afirmand ca o asemenea informatie "nu se confirma".

Prim-ministrul a facut aceasta declaratie la finalul intalnirii pe care a avut-o cu parlamentarii PDL, dupa ce a fost intrebat de ziaristi despre noile modificari ale Codului Fiscal si daca e normal ca un contribuabil sa se deplaseze in fiecare luna la trei ghisee pentru a da bani statului. "Oamenii pe care i-ati vazut la coada stateau la rand pentru plata altor impozite. Informati-va mai bine data viitoare!", a spus premierul.

Conform legii, cei pana la 500.000 de angajati din Romania care sunt platiti exclusiv sau si prin contracte de drepturi de autor trebuie sa depuna, pana la 25 august, declaratii privind venitul incasat in iulie, atat la casele judetene de pensii, la cele de sanatate, cat si la agentiile judetene pentru ocuparea fortei de munca. Nici statul, nici expertii fiscali si nici contribuabilii insa nu stiu exact cum va avea loc depunerea declaratiilor sau a platilor aferente.

Detalii pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/premierul-n-a-auzit-de-haosul-de-la-ghiseele-fiscului-aceasta-situatie-nu-s-a-confirmat-e-doar-o-supozitie-7040089
7040089
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.