Premierul moldovean VLAD FILAT şi-a prezentat DEMISIA

Postat la 08 martie 2013 14 afişări

Premierul Vlad Filat şi-a prezentat vineri demisia, după ce Guvernul a fost demis marţi printr-o moţiune de cenzură, preşedintele moldovean Nicolae Timofti urmând să semneze decretul prin care o acceptă, relatează ProTV Chişinău.

"În legătură cu exprimarea votului de neîncredere a Guvernului, prin adoptarea de către Parlament a moţiunii de cenzură asupra activităţii Guvernului şi în conformitate cu prevederile articolului 6, alineatul şase din Legea cu privire la Guvern şi ale articolului 118 din Regulamentul Parlamentului, prim-ministrul Vlad Filat a prezentat astăzi Preşedintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti demisia Guvernului", se arată într-un comunicat emis de Guvern.

Potrivit ediţiei online a publicaţiei Jurnal.md, preşedintele Timofti a anunţat că a luat act de demisia Guvernului Filat şi a semnat un decret privind acceptarea acesteia.

Cititi mai multe pe www.medifax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
moldovean,
VLAD FILAT,
DEMISIA
/actualitate/premierul-moldovean-vlad-filat-si-a-prezentat-demisia-10655054
10655054
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.