Premierul israelian avertizează populaţia să părăsească Gaza: o parte va fi transformată în ruine

Autor: Petru Mazilu Postat la 08 octombrie 2023 254 afişări

Premierul israelian Benjamin Netanyahu avertizează populaţia să părăsească Gaza deoarece Israelul va transforma părţi din ea „în ruine”.

Premierul israelian avertizează populaţia să părăsească Gaza: o parte va fi transformată în ruine

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a trimis mesajul prin intermediul aplicaţiei X. El a reluat şi remarcile anterioare privind răzbunarea împotriva Hamas în urma incursiunii de sâmbătă dimineaţă.

„Vom fi victorioşi în acest război, în ciuda unui preţ insuportabil. Aceasta este o zi foarte dificilă pentru noi toţi", a explicat Benjamin Netanyahu, potrivit Sky News.

Netanyahu a mai spus că „toate locurile în care Hamas este desfăşurată, se ascunde şi operează, vor fi transformate în dărâmături”.

„Le spun locuitorilor din Gaza: Plecaţi acum, pentru că vom acţiona în forţă peste tot", a transmis premierul.

Netanyahu a mai anunţat că soldaţii israelieni „îi elimină în prezent pe terorişti din ultimele comunităţi" şi „restabilesc controlul".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gaza,
netanyahu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.