Premierul a schimbat conducerea Poliţiei Române: Liviu Popa, înlocuit cu Petre Tobă

Postat la 15 mai 2012 21 afişări

Premierul Victor Ponta a semnat, marţi, propunerea ministrului de Interne de numire a lui Petre Tobă la conducerea Poliţiei Române, în locul lui Liviu Popa. De asemenea, chestorul Ioan Căbulea a fost numit şef al Departamentului de ordine şi siguranţă publică din MAI, în locul lui Petre Tobă.

Ministrul de Interne, Ioan Rus, a propus numirea la conducerea Poliţiei Române a chestorului Petre Tobă în locul lui Liviu Popa, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Andrei Zaharescu.

Liviu Popa va conduce Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor. Propunerea de schimbare a şefului Poliţiei Române vine la câteva zile după ce premierul Victor Ponta declara, ca urmare a fugii lui Sile Cămătaru, că a cerut ministrului de Interne, Ioan Rus, să prezinte, miercuri, în şedinţa de Guvern, un raport privind urmăriţii general şi că ar putea fi daţi afară şefii din Poliţie, dacă aceştia sunt vinovaţi de situaţia existentă.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
premier,
liviu popa,
petre toba,
conducere,
schimbare
/actualitate/premierul-a-schimbat-conducerea-politiei-romane-liviu-popa-inlocuit-cu-petre-toba-9627900
9627900
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.