Prefectul judeţului Brăila a cerut să fie eliberat din funcţie. Gheorghi Obreja a fost înzăpezit două zile în localitatea Gemenele

Postat la 31 ianuarie 2014 62 afişări

Prefectul de Brăila, Gheorghi Obreja, care a fost înzăpezit două zile în localitatea Gemenele, în timp ce în judeţ erau izolate zeci de sate din cauza viscolului şi zăpezii, şi-a dat, vineri, demisia din funcţie, în zonă aflându-se ministrul Apărării, Mircea Duşa.

Prefectul judeţului Brăila a cerut să fie eliberat din funcţie. Gheorghi Obreja a fost înzăpezit două zile în localitatea Gemenele

 Potrivit subprefectului de Brăila, Ionut Cătălin Grosu, prefectul Gheorghi Obreja şi-a dat demisia vineri, când în judeţ se afla ministrul Apărării, Mircea Duşă.

Conform sursei citate, demisia lui Obreja a venit după ce, împreună cu ministrul Duşa, acesta ar fi participat la Comandamentul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, însă ministrul nu i-ar fi cerut demisia lui Obreja, ci acesta ar fi luat decizia din proprie iniţiativă.

Grosu a adăugat că, personal, nu intenţionează să îşi dea şi el demisia din funcţie, cu atât mai mult cu cât lui nu i s-a reproşat nimic în ceea ce priveşte modul în care s-a intervenit în judeţ pentru deszăpezire.

La ora transmiterii acestei ştiri, ministrul Mircea Duşa se află în localitatea Movila Miresei, din judeţul Brăila, grav afectată de ninsori şi viscol.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/prefectul-judetului-braila-a-cerut-sa-fie-eliberat-din-functie-gheorghi-obreja-a-fost-inzapezit-doua-zile-in-localitatea-gemenele-11996495
11996495
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.