PNL: Fenechiu e o mare pierdere pentru partid, sperăm că va trece cu bine prin această încercare

Postat la 30 ianuarie 2014 43 afişări

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a declarat joi pentru MEDIAFAX, în urma condamnării la cinci ani de închisoare a lui Relu Fenechiu, că acesta este o "mare pierdere" pentru PNL, iar liberalii speră că "va trece cu bine prin această încercare" şi va rămâne apropiat partidului.

PNL: Fenechiu e o mare pierdere pentru partid, sperăm că va trece cu bine prin această încercare

"Liberalii îşi menţin punctul de vedere de a nu comenta deciziile instanţelor, chiar dacă din perspectivă umană pot să-mi exprim regretul că cineva trece printr-o astfel de experienţă. Pentru PNL este o mare pierdere, Relu Fenechiu fiind un om politic cu experienţă şi care a pus bazele multor proiecte liberale. Fenechiu a fost alături de partid şi când PNL a trecut prin vremuri grele de opoziţie, dar şi când a trebuit să-şi îndeplinească obiectivele de guvernare. De altfel, prin activitatea sa la conducerea Ministerului Transporturilor a dat dovadă de profesionalism, lucru recunoscut de toată lumea, ne aducem aminte de deblocarea fondurilor europene pe Transporturi. Ne exprimăm speranţa că Relu Fenechiu va trece cu bine prin această încercare în plan personal şi va rămâne apropiat PNL", a declarat Pocora.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pnl-fenechiu-e-o-mare-pierdere-pentru-partid-speram-ca-va-trece-cu-bine-prin-aceasta-incercare-11993429
11993429
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.