Predoiu: Ponta este "un proiect politic eşuat", trebuie oprit de la a ne târî pe un drum înfundat

Autor: Emma Toader Postat la 11 august 2014 21 afişări

Victor Ponta este "un proiect politic eşuat" şi trebuie oprit de la a "târî" România pe un drum înfundat, a declarat, luni, prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu, desemnat de ACL candidat la funcţia de premier.

"Astăzi este o zi istorică, e o zi în care cred cu tărie că ne-am asumat o obligaţie morală să oferim soluţii pentru o viaţă mai bună românilor şi ne-am asumat obligaţia morală să câştigăm preşedinţia României, ne-am asumat obligaţia morală să oprim pericolul Victor Ponta şi partidul stat PSD de a târî România mai departe pe un drum înfundat. O spun că chibzuinţă, dar cu părere de rău pentru români: Victor Ponta este un proiect politic eşuat", a precizat Cătălin Predoiu la şedinţa comună a conducerilor PDL şi PN, în care a fost anunţat oficial Klaus Iohannis drept candidatul ACL la prezidenţiale.

Predoiu l-a felicitat pe Iohannis pentru nominalizare şi l-a asigurat că îl va sprijini în campania electorală.

"Am spus şi o repet, contează mai puţin calitatea în care o faci, contează esenţial calitatea cu care o faci", a adăugat Predoiu.

El i-a asigurat pe copreşedinţii ACL că misiunea sa politică este de a face din campania lui Victor Ponta un "eşec".

"Vă asigur domnilor co-preşedinţi, dragi colegi că mi-am făcut o misiune politică din a face campania domnului Victor Ponta un eşec şi a contribui alături de dumneavoastră la succesul nostru în această echipă", a mai spus Predoiu.

Predoiu a vorbit după desemnarea lui Iohannis drept candidatul ACL pentru prezidenţiale şi după ce liderul PDL Vasile Blaga a precizat, în baza protocolului ACL, că Predoiu este prim-ministrul desemnat al acestei alianţe.

Klaus Iohannis a fost cel care i-a dat cuvântul lui Cătălin Predoiu prezentându-l ca "prim-vicepreşedinte".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PREDOIU,
DISCURS,
/actualitate/predoiu-ponta-este-un-proiect-politic-esuat-trebuie-oprit-de-la-a-ne-tari-pe-un-drum-infundat-13073021
13073021
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.