"Poziţia copilului” a fost accesibilizat pentru nevăzători. Filmul va avea proiecţie specială la TIFF

Postat la 05 iunie 2013 48 afişări

Filmul "Poziţia copilului", câştigător al trofeului "Ursul de aur", va avea o proiecţie specială în cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania, miercuri, la ora 17.00, la cinematograful Arta din Cluj-Napoca, pelicula fiind accesibilizată pentru nevăzători de Fundaţia Cartea Călătoare.

"Poziţia copilului” a fost accesibilizat pentru nevăzători. Filmul va avea proiecţie specială la TIFF

 Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Fundaţia Cartea Călătoare, filmul "Poziţia copilului" a fost accesibilizat pentru nevăzători de Fundaţia Cartea Călătoare, care a introdus în pauzele dintre replicile actorilor explicaţii referitoare la decoruri, costume, mimică.

Filmul poate fi vizionat de către publicul larg. Nevăzătorii vor asculta în căşti explicaţiile suplimentare importante pentru înţelegerea cu adevărat a filmului.

La eveniment va participa actriţa Luminiţa Gheorghiu, care deţine rolul principal în film.

"Această proiecţie reprezintă o oportunitate pentru persoanele cu deficienţe de vedere de a se bucura de un film în condiţii normale, mergând la cinematograf, dar şi o şansă de informare, conştientizare şi sensibilizare a opiniei publice cu privire la problematica nevăzătorilor", se arată în comunicat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pozitia-copilului-a-fost-accesibilizat-pentru-nevazatori-filmul-va-avea-proiectie-speciala-la-tiff-10928723
10928723
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.