Povestea tinerei din Oradea care poate să citească gândurile. Este vicecampioană mondială în Magie Mentală

Postat la 28 iulie 2015 6238 afişări

Povestea tinerei din Oradea care poate să citească gândurile. Este vicecampioană mondială în Magie Mentală

O orădeancă a câştigat titlul de vice-campion Mondial în Magie Mentală la FISM 2015. Cu show-ul lor, The Mind-Reading Revolution, orăeanca Anca Lucian împreună cu soţul ei, iluzionistul Lucca Lucian, au reprezentat Austria şi au câştigat al doilea loc în magie mentală la cel de-al 26-lea Campionat Mondial al Magiei organizat de Federatia Internaţională a Cluburilor de Magie (FISM), între 6 şi 11 iulie 2015 la Rimini, Italia, scrie Vocea Transilvaniei.

Peste 150 de concurenţi din toată lumea au participat la 8 categorii ale magiei şi au fost evaluaţi atât prin punctajul strict al unui juriu internaţional, cât şi de către aplauzele celor 3,000 de magicieni veniţi să asiste la campionat.

Vice-campionii mondiali în magie mentală spun că show-ul lor „The Mind-Reading Revolution“ s-a remarcat printr-o interpretare inovativă şi umoristică a iluziei clasice de citire a gândurilor spectatorilor. Cu acest show Anca şi Lucca au câştigat în categoria magie mentală, în 2014 titlurile de campioni în Austria, vice-campioni în Germania şi locul 1 în Elvetia, iar în 2015 titlul de vice-campioni mondiali.

„Atât juriul, cât şi publicul au fost impresionaţi de imposibilitatea prezetării noastre. A trebuit să demonstrăm juriului într-o şedinţă separată o parte a metodei noastre, pentru a-i convinge că nu am folosit maşinării electronice şi nici complici în public pentru a crea iluzia de citire a gândurilor“, povesteşte Lucca, potrivit sursei citate.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/povestea-tinerei-din-oradea-care-poate-sa-citeasca-gandurile-este-vicecampioana-mondiala-in-magie-mentala-14648042
14648042
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.