Povestea româncei care câştigă 5 milioane de euro pe an în Portugalia din vânzarea de produse româneşti

Postat la 07 noiembrie 2017 720 afişări

În general, în străinătate, majoritatea românilor sunt priviţi ca oameni de mâna a doua, cărora le revin muncile pe care localnicii refuză să le mai facă la nivelul respectiv de salarizare. De aceea nimeni nu acordă prea multă încredere românilor, chiar dacă aceştia se ridcă de multe ori ca omenie şi calificare peste oamenii locului.

Povestea româncei care câştigă 5 milioane de euro pe an în Portugalia din vânzarea de produse româneşti

Unii dintre ei reuşesc însă să îşi ia inima în dinţi şi să se impună printre străini, cu mult efort şi multe sacrificii. Una dintre aceste persoane este şi Mirela Şuta, o femeie din Satu Mare care a ajuns în Portugalia acum 17 ani. Ea a fost subiectul emisiunii „În premieră”, de la Antena3, acolo unde şi-a povestit parcursul şi a dezvăluit secretele succesului.

 

Mirela Şuta a ajuns în Portugalia ca spălătoare de vase, dar la scurt timp a renunţat şi i-a deschis o firmă de construcţii alături de fratele său,care avea experienţă în acest domeniu. A fost nevoită să depună muncă fizică şi să înveţe deprinderi noi pentru a putea dezvolta afacerea aşa cum şi-au dorit, ajungând la lucrări foarte mari.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.