"Povestea jucariilor 3" - filmul de animatie cel mai profitabil din toate timpurile - VIDEO

Postat la 28 februarie 2011 149 afişări

"Povestea jucariilor 3/ Toy Story 3", ultima bijuterie a studiourilor Pixar premiata cu Oscar, duminica, este filmul de animatie cel mai profitabil din istoria cinematografiei si primul care a depasit pragul de un miliard de dolari in incasarile globale.

Nimic nu pare sa puna capat succesului de care se bucura prestigiosul studio de animatie digitala fondat de Steve Jobs si cumparat, in 2006, de Disney. Premiul Oscar pentru animatie merge la Pixar pentru al patrulea an consecutiv, dupa ce a recompensat productiile "Ratatouille" (2008), "Wall-E" (2009) si "Up" (2010).

"Pixar este cel mai frumos loc de pe pamant pentru a face un film", a declarat Lee Unkrich, regizorul celei de-a treia animatii "Toy Story", la primirea statuetei din partea Academiei americane, duminica seara.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Povestea jucariilor 3,
animatie,
profitabil
/actualitate/povestea-jucariilor-3-filmul-de-animatie-cel-mai-profitabil-din-toate-timpurile-video-8018272
8018272
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.