Povestea din spatele lui Silvio Berlusconi. Scandalurile în care a fost implicat şi amantele pe care le-a avut

Postat la 13 iunie 2023 28 afişări

Povestea din spatele lui Silvio Berlusconi. Scandalurile în care a fost implicat şi amantele pe care le-a avut

Cel mai longeviv premier al Italiei a fost cunoscut şi pentru scandalurile legate de petrecerile sale cu tentă sexuală şi a acuzaţiilor de corupţie.

Iniţial, Veronica Lario a primit una dintre cele mai mari plăţi de divorţ din istoria Italiei – 1,63 milioane de dolari.

„Italia fără Berlusconi”, a scris pe prima pagină cel mai mare ziar din ţară, Corriere della Sera, dedicând peste 30 de pagini de acoperire evenimentului.

Italia se pregăteşte astăzi să-şi ia rămas bun de la fostul premier Silvio Berlusconi, un miliardar care a dominat politica, afacerile şi lumea fotbalului din Italia, timp de cel puţin trei decenii, relatează Reuters. Berlusconi a murit luni la vârsta de 86 de ani, la trei zile după readmisia la spitalul San Raffaele din Milano şi la două luni după ce s-a dezvăluit că suferea de multă vreme de leucemie.

Cel mai longeviv premier al Italiei a fost cunoscut şi pentru scandalurile legate de petrecerile sale cu tentă sexuală şi a acuzaţiilor de corupţie. Deşi şi-a cultivat o reputaţie de politician carismatic, a devenit cunoscut şi pentru aşa-numitele petreceri sexuale „Bunga Bunga”, la care participau fete tinere, inclusiv escorte minore, precum „Ruby the Heart Stealer”.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
berlusconi,
implicare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.