Postul Nickelodeon va lansa un serviciu de streaming cu plată pentru copii

Autor: Florin Badescu Postat la 26 februarie 2015 44 afişări

Postul de televiziune Nickelodeon, deţinut de grupul Viacom Inc., a prezentat miercuri un serviciu de streaming cu plată pentru copii, denumit Noggin, care va fi lansat pe 5 martie, abonamentul pentru acest produs urmând să coste 5,99 de dolari pe lună.

Acest serviciu cu plată pentru dispozitive mobile va fi disponibil pe produsele grupului Apple - iPhone, iPad şi iPod - cu ecran tactil.

Destinată copiilor preşcolari, noua aplicaţie, care va fi complet lipsită de reclame, va difuza multe seriale, precum "Blue's Clues", "Little Bear" şi "Miss Spider's Sunny Patch Friends". Noul serviciu va difuza şi muzică şi programe video educaţionale.

Noggin va funcţiona ca un complement pentru aplicaţia Nick Jr., care difuzează deja streaming-uri video live, dar şi episoade, la cerere, care sunt disponibile pentru abonaţii postului Nickelodeon.

Nickelodeon a anunţat că se află în discuţii cu distribuitorii de posturi TV cu plată cu scopul de a oferi serviciul Noggin ca un supliment premium pentru abonaţii acestora.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
NICKELODEON,
STREAMING,
/actualitate/postul-nickelodeon-va-lansa-un-serviciu-de-streaming-cu-plata-pentru-copii-13898461
13898461
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.