Posta Romana va desfiinta 450 de subunitati si va restructura 1.400 de locuri de munca

Postat la 12 iulie 2011 17 afişări

Posta Romana va continua reorganizarea retelei, prin desfiintarea a 450 de subunitati, operatiunea implicand restructurarea a 1.400 de posturi, in acest an fiind deja desfiintate 900 de unitati de profil, reteaua ajungand la 6.100 de oficii.

In noua etapa a reorganizarii retelei sunt incluse 402 subunitati si 47 de oficii postale rural mecanizate (specializate in prelucrarea trimiterilor din mediul rural), a anuntat marti compania de stat.

Directorul general al companiei, Dan Neagoe, a declarat intr-o conferinta de presa ca in urma celei de-a doua etape a restructurarii unele posturi vor fi defiintate, iar personalul redistribuit in alte unitati ale companiei, precum societatea bancara sau cea de asigurare pe care Posta Romana si-a propus sa le infiinteze.

El a adaugat ca eventualele concedieri vor fi stabilite in urma unei analize.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
posta,
concediari,
subunitati
/actualitate/posta-romana-va-desfiinta-450-de-subunitati-si-va-restructura-1-400-de-locuri-de-munca-8489755
8489755
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.