Portughezii de la EDPR iau un credit de 50 mil. euro de la BERD

Postat la 13 decembrie 2012 19 afişări

Grupul Energias de Portugal Renovaveis (EDPR), a treia cea mai mare companie din lume în domeniul energiei eoliene, a obţinut o finanţare în valoare de 50 de milioane de euro de la BERD pentru două proiecte de "mori de vânt" din Vaslui şi Tulcea.

Din valoarea totală a creditului, jumătate din bani vin de la BERD, iar restul sunt colectaţi de la bănci comerciale. Aceasta este a treia finanţare acordată de BERD pentru un proiect operat de EDPR în sectorul energiei regenerabile din România după creditele de anul trecut pentru parcurile eoliene de la Cernavodă şi Peştera. "BERD va continua să susţină structuri de finanţare pentru proiecte în sectorul energiei regenerabile din România", a declarat directorul BERD pentru energie Nandita Parshad.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
portugalia,
edpr,
credit,
financiar,
berd
/actualitate/portughezii-de-la-edpr-iau-un-credit-de-50-mil-euro-de-la-berd-10390373
10390373
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.