"Porţi Deschise", la Palatul Elisabeta, pe 19 noiembrie, cu ocazia zilei de naştere şi a zilei onomastice a Regelui Mihai I

Autor: Madalina Cerban Postat la 06 noiembrie 2014 89 afişări

Regele Mihai I îi invită pe românii din ţară şi din Republica Moldova care doresc să îi ureze "La mulţi ani", cu ocazia zilei de naştere şi a zilei onomastice, pe 19 noiembrie, la evenimentul "Porţi Deschise" de la Palatul Elisabeta.

Începând cu ora 11.00, toţi cei care doresc să participe la acest eveniment sunt aşteptaţi în grădina Palatului Elisabeta din Bucureşti, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Biroul de presă al Regelui Mihai I.

La ora 12.00, Regele Mihai I va ieşi în balcon, alături de principesa moştenitoare Margareta, principele Radu şi principele Nicolae, pentru a saluta musafirii.

Intrarea la eveniment este liberă.

Cea de-a 93-a aniversare a Regelui Mihai I, din 25 octombrie, a fost marcată printr-o serie de evenimente, între care o ceremonie de decorări, o recepţie la Castelul Peleş şi un concert de gală la Ateneul Român. Aceste evenimente s-au desfăşurat în prezenţa principesei Margareta, a principelui Radu şi a principelui Nicolae, însă în absenţa Regelui Mihai I.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/porti-deschise-la-palatul-elisabeta-pe-19-noiembrie-cu-ocazia-zilei-de-nastere-si-a-zilei-onomastice-a-regelui-mihai-i-13499711
13499711
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.