Ponta vrea o reformă a administraţiei centrale: Nu se mai poate lucra cu aceiaşi oameni care nu fac nimic

Postat la 19 iunie 2013 54 afişări

Guvernul va iniţia, în toamnă, o reformă a modului de organizare a administraţiei centrale, a anunţat premierul Victor Ponta, susţinând că nu se mai poate lucra cu "aceiaşi oameni care nu fac nimic", fără să poată fi concediaţi, şi că aparatul administrativ este caracterizat de o "scleroză totală".

Ponta vrea o reformă a administraţiei centrale: Nu se mai poate lucra cu aceiaşi oameni care nu fac nimic

 Premierul a arătat, în şedinţa de guvern, că doreşte "o reformă reală" a modului de organizare a aparatului public central şi că procesul ar trebui început în toamna acestui an.

"Nu se mai poate să lucraţi cu aceiaşi oameni care nu fac nimic sau care fac greşeli sau pe care nu poţi niciodată să-i sancţionezi în niciun fel. Nu se poate să staţi în aceleaşi condiţii în care aveţi un angajat care câştigă 1.000 de lei şi unul care câştigă 15.000 de lei. Nu se poate să vă spun eu, de la Ministerul de Finanţe, câţi oameni vă trebuie, cât să-i plătiţi, că n-aveţi voie să daţi pe nimeni afară şi n-aveţi voie să aduceţi pe nimeni bun.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-vrea-o-reforma-a-administratiei-centrale-nu-se-mai-poate-lucra-cu-aceiasi-oameni-care-nu-fac-nimic-10984962
10984962
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.