Ponta: Vinovaţii pentru prăbuşirea avionului de pasageri în Ucraina trebuie găsiţi rapid şi pedepsiţi

Postat la 18 iulie 2014 28 afişări

Vinovaţii pentru prăbuşirea avionului de pasageri în estul Ucrainei trebuie găsiţi rapid şi pedepsiţi, iar România se va afla în continuare în legătură cu partenerii săi, pentru a vedea în ce masură poate contribui la actualul efort, afirmă premierul Victor Ponta.

Ponta: Vinovaţii pentru prăbuşirea avionului de pasageri în Ucraina trebuie găsiţi rapid şi pedepsiţi

 El a trimis omologilor săi din Olanda şi Malaezia scrisori de condoleanţe ca urmare a prăbuşirii avionului de pasageri al companiei Malaysia Airlines în estul Ucrainei., în care, în numele său şi al Guvernului, exprimă profunda compasiune şi solidaritate a poporului român.

"În aceste momente, în care întreaga comunitate internaţională este şocată de tragedia în care şi-au pierdut viaţa oameni nevinovaţi, este nevoie de clarificarea, în cel mai scurt timp, a condiţiilor şi cauzelor prăbuşirii aeronavei", spune Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-vinovatii-pentru-prabusirea-avionului-de-pasageri-in-ucraina-trebuie-gasiti-rapid-si-pedepsiti-12942055
12942055
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.