Ponta va pleca la Johannesburg, pentru a asista la funeraliile lui Nelson Mandela

Postat la 09 decembrie 2013 40 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că va pleca la Johannesburg, în Africa de Sud, pentru a participa la funeraliile lui Nelson Mandela.

Ponta va pleca la Johannesburg, pentru a asista la funeraliile lui Nelson Mandela

 "Luni seara, voi pleca la Johannesburg, pentru a participa la funeralile fostului preşedinte sud-african Nelson Mandela," a spus Ponta pentru MEDIAFAX.

Într-un comunicat transmis ulterior de Guvern se arată că prim-ministrul Victor Ponta va merge marţi, 10 decembrie 2013, în Africa de Sud, pentru a participa la funeraliile naţionale ale fostului preşedinte Nelson Mandela, care vor avea loc pe stadionul FNB din Johannesburg.

Cincizeci şi trei de şefi de stat şi de guvern au confirmat că vor merge în Africa de Sud pentru a participa la funeraliile lui Nelson Mandela, a anunţat duminică ministrul sud-african de Externe, Maite Nkoana-Mashabane, citat de AFP.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-va-pleca-la-johannesburg-pentru-a-asista-la-funeraliile-lui-nelson-mandela-11749398
11749398
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.