Ponta: SMURD este un proiect înţeles şi continuat de Guvernele Năstase, Tăriceanu, Boc şi cel actual

Autor: Alexandru Moise Postat la 07 octombrie 2014 51 afişări

SMURD este un proiect pe care Guvernele Năstase, Tăriceanu, Boc şi cel actual au înţeles că are nevoie de continuitate, precum şi un exemplu care arată ce poate fi făcut dacă un proiect este finalizat, a declarat premierul Ponta, adăugând că această "înţelepciune" nu este dovedită şi în alte domenii

"Guvernul Adrian Năstase, Guvernul Tăriceanu, Guvernul Boc şi Guvernul pe care-l conduc au înţeles că e un proiect care are nevoie de continuitate, e un proiect bun pentru România şi, dacă vreţi, un exemplu, ce înseamnă când ne apucăm de ceva şi ducem mai departe, ducem până la capăt. cât de multe putem să facem dacă avem această înţelepciune pe care nu o dovedim în alte domenii", a spus Ponta, marţi, la Ministerul de Interne, unde a participat la aniversarea a 10 ani de operare aero-medicală a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD).

Premierul a mulţumit întregului personal care activează în SMURD, un serviciu care, în opinia sa, părea "o utopie" în urmă cu 10-15 ani, şi a menţionat că acest serviciu este cel mai avansat şi performant din Europa.

La ceremonie au fost oferite medalii jubliare reprezentanţilor celor opt puncte aeromedicale din Bucureşti, Mureş, Iaşi, Arad-Timişoara, Craiova, Constanţa, Galaţi şi Tulcea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PONTA,
SMURD,
/actualitate/ponta-smurd-este-un-proiect-inteles-si-continuat-de-guvernele-nastase-tariceanu-boc-si-cel-actual-13369258
13369258
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.