Ponta: Şi Băsescu a zis că nu mă desemnează premier şi m-a desemnat de trei ori

Postat la 05 octombrie 2016 114 afişări

Ponta: Şi Băsescu a zis că nu mă desemnează premier şi m-a desemnat de trei ori

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat marţi că preşedintele Klaus Iohannis îl plagiază pe Traian Băsescu de la care ar fi învăţat ''să le facă dosare penale la adversari'' şi că în 2019 ''o să-i pară rău'' pentru acest lucru.

''Eu l-am mai auzit pe Băsescu spunând chestia asta. Cam de o mie de ori a zis că nu mă desemnează prim-ministru şi m-a desemnat cred că de trei ori. Câţi bani am dat pe ce zicea Băsescu, tot atâţia bani dau şi pe Iohannis. (...) În rest, domnul Iohannis care a învăţat de la Băsescu să le facă dosare penale la adversari şi aşa...desigur şi aici îl plagiază pe Băsescu. Lui Băsescu acum îi pare rău că le făcea dosare penale la adversari, că i-a venit şi lui rândul. În 2019 o să îi pară rău şi domnului Iohannis'', a spus Ponta.

Reacţia lui Victor Ponta a venit după ce preşedintele Iohannis a promis că nu va desemna pentru funcţia de premier o persoană urmărită sau condamnată penal.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.