Ponta,la Mioveni:Îmi doresc ca uzina să producă şi angajaţii să circule pe noul drum încă 100 de ani

Postat la 04 decembrie 2012 13 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, la Mioveni, la inaugurarea noului drum de acces cu regim de autostradă, care face legătura între Uzinele Dacia de la Mioveni şi DN 73, că îşi doreşte ca uzina să producă, iar angajaţii societăţii să circule pe noul drum "încă 50 de ani sau 100 de ani".

"Îmi doresc ca pe viitor astfel de proiecte să se realizeze mult mai repede şi mult mai bine.(...) A trebuit să treacă mulţi ani, şase ani, aproape un kilometru pe an. Eu cred că lucrurile se pot face mult mai repede şi mult mai bine.(...) Îmi doresc ca pe acest drum pe care il inaugurăm astăzi să vină încă 50 de ani sau 100 de ani angajaţii de la Dacia Renault şi să rămână în continuare Mioveniul ceea ce a reprezentat pentru România, un oraş care e cunoscut şi este apreciat nu numai în România, ci în întreaga Europă pentru ceea ce se produce şi se întâmplă aici", a declarat Victor Ponta, citat de corespondentul MEDIAFAX.

La eveniment au mai fost prezenţi ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, care a aprobat, în anul 2005, iniţierea proiectului noii căi de acces către Uzinele Dacia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ponta,
Mioveni,
uzina,
ngajaţii
/actualitate/ponta-la-mioveni-imi-doresc-ca-uzina-sa-produca-si-angajatii-sa-circule-pe-noul-drum-inca-100-de-ani-10369274
10369274
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.