Ponta: Eu vreau cât mai multe atribuţii la regiuni. La centru - Apărare, Justiţie, Externe, Control

Postat la 11 decembrie 2012 17 afişări

Lideru PSD Victor Ponta a declarat, marţi, în prima şedinţă a BPN al PSD de după alegeri, la care presa a avut acces, că îşi doreşte ca multe dintre atribuţiile Guvernului central să meargă la regiuni, el arătând că la centru ar trebui păstrate Apărarea, Justiţia, Externele, legiferarea şi controlul.

"Pentru aleşii noştri locali plătim arierate şi pregătim bugetul pentru 2013-2016 în ideea formării anul viitor a regiunilor ca structuri administrativ-teritoriale. Eu sunt dispus şi îmi doresc la modul sincer cât mai multe atribuţii de la Guvernul central către regiuni, cât mai multe resurse implicit, că nu primiţi doar (atribuţii - n.r.)", a spus Ponta.

El a arătat că Guvernul central ar trebuie să păstreze Apărarea, Justiţia, Politica Externă, legiferarea şi controlul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-eu-vreau-cat-mai-multe-atributii-la-regiuni-la-centru-aparare-justitie-externe-control-10384509
10384509
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.