Ponta: E cumplit ca un copil să fie omorât de câini; nimeni nu a reuşit să rezolve problema câinilor

Autor: Liviu Dadacus Postat la 02 septembrie 2013 87 afişări

Premierul Victor Ponta a a precizat, luni, că i se pare cumplit ca un copil de patru ani să fie omorât de câini în Capitală, el arătând că problema câinilor comunitari este una extrem de serioasă şi că nimeni nu a reuşit să o rezolve cu adevărat în 20 de ani.

Ponta: E cumplit ca un copil să fie omorât de câini; nimeni nu a reuşit să rezolve problema câinilor

"Am văzut această tragedie. Mi se pare un lucuru cumplit. Sunt convins că la nivelul Primăriei Capitalei şi al primăriilor de sector o să se discute", a spus Ponta.

El a spus că problema câinilor comunitari reprezintă o mare problemă şi că autorităţile locale trebuie sprijinite pentru a găsi soluţii eficiente.

"Bineînţeles că reprezintă o mare problemă. Trebuie sprijnite autorităţile locale pentru soluţii eficiente. Din păcate, în 20 de ani nu a reuşit nimeni să rezolve cu adevărat această problemă. E o problemă extrem de serioasă. Nimeni nu a reuşit să găsească o soluţie eficientă. Oricine vine cu o soluţie are tot sprijinul nostru", a spus Ponta.

Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi în Parcul Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica, au declarat oficiali din Poliţia Capitalei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PONTA,
COPIL,
CÂINI
/actualitate/ponta-e-cumplit-ca-un-copil-sa-fie-omorat-de-caini-nimeni-nu-a-reusit-sa-rezolve-problema-cainilor-11287444
11287444
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.