Ponta discută cu ministrul Finanţelor, şeful ANAF şi oficiali CE despre repornirea Oltchim

Postat la 08 octombrie 2012 13 afişări

Premierul Victor Ponta discută la Guvern cu ministrul Finanţelor şi şeful Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală despre repornirea Oltchim, premierul anunţând anterior că vrea să discute luni şi cu Joaquin Almunia, comisar european pentru concurenţă, despre susţinerea financiară a combinatului.

Guvernul a transmis Comisiei Europene (CE) avizul pentru ca la Oltchim să fie acordat un împrumut până în 10 milioane euro şi aşteaptă răspunsul Executivului comunitar într-un interval de 30 zile. Reprezentanţi ai ministerelor Economiei şi Finanţelor, AVAS, Electrica şi ai unor bănci care au de recuperat bani de la Oltchim (OLT) vor înfiinţa Comitetul pentru Stabilizarea Financiară a Oltchim (CSFO), care-şi propune plata salariilor restante, repornirea activităţii şi găsirea unui investitor.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ponta,
finante,
combinat,
oltchim
/actualitate/ponta-discuta-cu-ministrul-finantelor-seful-anaf-si-oficiali-ce-despre-repornirea-oltchim-10175365
10175365
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.