Ponta cere ca Legea Bacalaureatului profesional să fie susţinută în continuare, în pofida lui Băsescu. "Preşedintele din când în când îşi doreşte să fie prim-ministru"

Postat la 10 octombrie 2012 17 afişări

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu, să susţină în continuare în Parlament adoptarea Legii care introduce Bacalaureatul profesional, chiar dacă preşedintele Traian Băsescu "îşi mai doreşte din când în când să fie prim-ministru".

"Chiar dacă preşedintele din când în când îşi mai doreşte să fie prim-ministru şi nu-i place cum e cu Bac-ul, vă rog să mergeţi în Parlament să susţineţi adoptarea legii pentru a găsi soluţia corectă, aşa cum am făcut-o", a spus Ponta ministrului Educaţiei, la începutul şedinţei de guvern, în faţa jurnaliştilor. Preşedintele Traian Băsescu a cerut reexaminarea Legii care introduce Bacalaureatul profesional, în sensul eliminării dispoziţiilor prin care se reglementează bacalaureatul profesional, susţinând că insuficienta reglementarea a acestuia este de natură să afecteze calitatea învăţământului şi buna desfăşurare a examenului de Bacalaureat pentru anul viitor.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
educatie,
bacalaureat,
basescu,
ponta
/actualitate/ponta-cere-ca-legea-bacalaureatului-profesional-sa-fie-sustinuta-in-continuare-in-pofida-lui-basescu-presedintele-din-cand-in-cand-isi-doreste-sa-fie-prim-ministru-10187128
10187128
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.