Ponta către ministrul Educaţiei: Vă duceţi peste tot şi spuneţi că trebuie să facem sport în şcoli

Postat la 19 februarie 2013 13 afişări

Premierul Ponta i-a cerut ministrului Educaţiei, Remus Pricopie, să transmită inclusiv inspectorilor generali că trebuie găsită soluţia prin care în programa şcolară să fie incluse mai multe ore de sport, susţinând că nu a mai văzut atât entuziasm pentru o altă măsură a Guvernului precum aceasta.

"Domnule ministru Pricopie, toată lumea ne-a felicitat pentru faptul că vrem să facem mai mult sport în şcoli. Deci, dumneavoastră vă duceţi acum la Minister, de la Minister la inspectorii generali, de la inspectorii generali mai jos şi le spuneţi că nu au soluţie, trebuie să găsească soluţia să facem sport în şcoli. Nu am mai văzut atât entuziasm pentru o măsură a Guvernului de foarte mult timp şi, probabil, nici nu o să văd. Asta înseamnă că e o măsură bună. Cu încăpăţânare, toţi cei care spun că nu se poate să găsească soluţii să se poată. E mare păcat să nu reuşim să avem rezultate cu iniţiative de acest gen", a spus Ponta ministrului, în şedinţa de guvern.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-catre-ministrul-educatiei-va-duceti-peste-tot-si-spuneti-ca-trebuie-sa-facem-sport-in-scoli-10572945
10572945
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.