Ponta: Blaga şi Udrea sunt morţi. Mortul PDL a atacat bugetul la CC ca să arate că încă respiră

Postat la 11 februarie 2013 53 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că "mortul PDL" a atacat bugetul la Curtea Constituţională ca să arate că încă "respiră", apreciind că românii nu sunt interesaţi de concursul "care e mai viu, Vasile Blaga sau Elena Udrea, întrucât amândoi sunt morţi".

"Are un sens să te baţi în Parlament, dar în momentul în care în Parlament a trecut bugetul, de ce mai pui beţe în roate? Nu mai pierde nimic Guvernul, pierd oamenii de rând pentru prostia celor de la PDL. Asta e problema. Cel care are nevoie de contract-cadru la spital, cel care aşteaptă să-i măresc pensia, nu-l interesează că e concurs, cine e mai viu, Blaga sau Udrea? Nu e viu niciunul. Sunt morţi, ce să mai?", a spus Ponta.

El a catalogat decizia PDL de a ataca bugetul pe anul 2013 la CCR drept o "prostie", care are consecinţe în zona sănătăţii, întrucât contractele cadru nu mai pot fi semnate în acest moment.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Blaga,
Udrea,
Ponta,
buget
/actualitate/ponta-blaga-si-udrea-sunt-morti-mortul-pdl-a-atacat-bugetul-la-cc-ca-sa-arate-ca-inca-respira-10554852
10554852
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.