Ponta: Birocraţia politică a blocat licitaţia la autostrada Comarnic-Braşov. Trebuie găsită o soluţie

Postat la 26 septembrie 2012 49 afişări

Premierul Ponta a solicitat conducerii Ministerelor Transporturilor, Finanţelor, Justiţiei şi Secretariatului General al Guvernului să găsească o soluţie pentru reluarea licitaţiei la autostrada Comarnic-Braşov, arătând că "birocraţia politică" şi CNSC au blocat această procedură.

La începutul şedinţei de miercuri a Guvernului, premierul a cerut ca Ministerul Transporturilor să prezinte săptămâna viitoare o informare cu privire la situaţia de la autostrada Comarnic-Braşov şi ca, împreună cu Ministerul Finanţelor Publice, Ministerul Justiţiei şi Secretariatul General al Guvernului, în subordinea căruia se află Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor (CNSC), să găsească o soluţie juridică pentru deblocarea situaţiei. "Înţeleg, aşa cum am solicitat, că aţi încercat să reporniţi licitaţia pentru Comarnic-Braşov. Iarăşi ne-am împiedicat la CNSC. Ne omoară birocraţia şi ne omoară birocraţia politică. De 20 de ani nu reuşim să facem o trecere mai normală de la Comarnic la Braşov. Acuma nu ne lasă CNSC, numit de fostul guvern ca să nu ne lase pe noi", a spus Ponta.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-birocratia-politica-a-blocat-licitatia-la-autostrada-comarnic-brasov-trebuie-gasita-o-solutie-10123988
10123988
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.