Ponta a participat pentru scurt timp la slujba de la Mănăstirea Putna, plecând la Cacica

Postat la 15 august 2013 38 afişări

Premierul Victor Ponta a asistat, joi dimineaţă, la Sfânta Liturghie de la Mănăstirea Putna pentru scurt timp, după care a plecat prin mulţime spre Cacica, unde va merge la basilica minor din localitate, pentru a lua parte la Sfânta Liturghie Pontificală.

Ponta a participat pentru scurt timp la slujba de la Mănăstirea Putna, plecând la Cacica

 Victor Ponta a ajuns la Mănăstirea Punta în jurul orei 10.00, el mergând până acolo pe jos de la primărie, prin mulţime, unde s-a oprit să vorbească cu oamenii.

Înainte de a intra în mănăstire, premierul a fost oprit de un tânăr din Republica Moldova, care i-a cerut să facă mai multe pentru Republica Moldova, Ponta răspunzându-i că peste două săptămâni va fi semnat contractul pentru gazoductul Iaşi-Ungheni.

Tânărul a insistat şi i-a cerut lui Ponta crearea unei structuri pentru Republica Moldova, acesta răspunzându-i că există un ministru delegat pentru românii din diaspora. Bărbatul i-a mai spus premierului că are un proiect de lege în acest sens, Ponta răspunzând: "Cu mare drag pentru Republica Moldova".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-a-participat-pentru-scurt-timp-la-slujba-de-la-manastirea-putna-plecand-la-cacica-11254308
11254308
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.