Polonezii de la Echo încep în vară, cu fonduri proprii, lucrările la un mall în Braşov

Postat la 08 decembrie 2012 10 afişări

Compania Echo Investment, controlată de către miliardarul Michal Solowow, al treilea cel mai bogat om din Polonia, anunţă că va începe în vara anului viitor lucrările la mallul de 100 de milioane de euro Korona Braşov, pentru care a cumpărat un teren de 5 ha în nordul oraşului încă din 2007.

După ce în toamnă au reuşit să semneze un contract cu francezii de la Carrefour pentru închirierea unui spaţiu de 8.500 mp în mall, polonezii spun acum că sunt dispuşi să înceapă lucrările din fonduri proprii, în condiţi­ile în care grupurile Immochan şi NEPI speră de asemenea ca la finalul acestei ierni să atace Braşovul cu alte proiecte de malluri.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
investitii,
economie,
constructii,
mall,
brasov
/actualitate/polonezii-de-la-echo-incep-in-vara-cu-fonduri-proprii-lucrarile-la-un-mall-in-brasov-10378975
10378975
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.