Poliţistul care a lovit două fetiţe cu maşina circula cu 88 km/oră

Autor: Andreea Tobias Postat la 03 mai 2022 177 afişări

Poliţistul care a lovit mortal cu maşina o fetiţă aflată pe trecerea de pietoni din Sectorul 1 şi i-a rănit grav prietena circula cu 88 km/oră.

Poliţistul care a lovit două fetiţe cu maşina circula cu 88 km/oră

Avocatul Adrian Cuculiş, care reprezintă familia Raisei, fetiţa care a murit în accident, susţine că, potrivit raportului final, poliţistul a circulat cu 88 km/h când a accidentat fetiţele pe trecerea de pietoni.

„Neatenţia, ignorarea semnelor de circulaţie şi viteza excesivă, toate cuprinse în culpa poliţistului. Se mai arată că maşina MAI era corespunzătoare din punct de vedere tehnic”, spune avocatul citat.

Accidentul a fost pe 13 ianuarie, când cele două fetiţe au fost lovite de o maşină a Poliţiei când traversau strada pe trecerea de pietoni. În maşina poliţiei era un singur poliţist.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
accident,
fetiţe,
poliţist

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.