Poliţiştii din Prahova au amendat 15 persoane care petreceau la o logodnă

Autor: Laura Petrescu Postat la 12 aprilie 2020 163 afişări

Poliţiştii din Prahova au amendat 15 persoane care petreceau la o logodnă

Poliţiştii din Prahova au amendat 15 persoane care au participat la o petrecere organizată cu ocazia unei logodne şi care nu au respectat prevederile Ordonanţei militare 3.

Potrivit IPJ Prahova, petrecerea a fost organizată într-un bloc din cartierul Rafinorilor din Ploieşti.

Toate cele 15 persoane care participau la petrecerea, organizată cu ocazia unei logodne, au fost amendate.

„La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a constatat că în imobilul menţionat are loc o petrecere, la care participă mai multe persoane, respectiv 15. Faţă de toate persoanele adulte participante s-a luat măsura sancţionării contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor impuse prin O.M. 3/2020, cu câte 2000 de lei fiecare”, a transmis Poliţia Prahova.

Pentru că la petrecere erau prezenţi şi patru copii, poliţiştii au sesizat şi Direcţia pentru Protecţia Copilului Prahova.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amendă,
logodnă,
poliţie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.