Serviciul de Informatie Politica

Postat la 30 octombrie 2007 1 afişăre

SRI n-a facut politie politica, a conchis Comisia parlamentara de control al Serviciului Roman de Informatii, dupa ce a anchetat acuzatiile lui Mugur Ciuvica coform carora serviciul i-ar spiona pe liderii PNL.

Comisia a apreciat insa ca notele in baza carora Ciuvica a acuzat SRI, redactate in 2005-2006, privesc formatiuni si persoane fata de care „factorul de decizie informat avea o antipatie notorie“, factorul de decizie parand a fi presedintele Basescu, dupa adnotarea „Inf. Presedinte“ specificata in ele.

In afara de cele patru note prezentate initial in presa cu suspiciunea de politie politica din partea SRI, au mai fost descoperite alte noua astfel de documente - in majoritate privind pe liderii PNL, inclusiv pe premierul Tariceanu - semnate tot de generalul de brigada Vasile Stanciu, fost sef al Grupului de Evidenta al SRI, si care par adresate tot presedintelui Traian Basescu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SRI,
PNL,
politie politica
/actualitate/politic/serviciul-de-informatie-politica-1018825
1018825
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.