Seitan, ministrul Muncii, nu avea habar de reducerea pensiilor inainte de anuntul presedintelui

Postat la 07 mai 2010 37 afişări

Decizia de reducere a salariilor, pensiilor si ajutoarelor de somaj s-a luat intr-un cadru restrans, din care a fost exclus chiar si ministrul Muncii.

Conform purtatorului de cuvant al Ministerului Muncii, Loredana Manolache, Seitan nu stia nimic despre aceasta decizie pana la ora la care a plecat spre sedinta de Guvern, care a inceput inainte de anuntul presedintelui Basescu si a continuat dupa acesta. "Nu a fost deloc vorba despre asa ceva in discutiile cu FMI la care a participat ministrul. Tot ce s-a convenit a fost la modul general.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Basescu,
reducere,
salarii,
bugetari,
reactii,
Seitan
/actualitate/politic/seitan-ministrul-muncii-nu-avea-habar-de-reducerea-pensiilor-inainte-de-anuntul-presedintelui-6097958
6097958
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.