Seful PSD il "apara" pe premierul Romaniei: "Nu este normal sa batem cainele pentru ca stapanul vrea sa faca rau"

Postat la 15 iunie 2010 10 afişări

"Singurul care trebuia sa vina aici este Traian Basescu pentru ca el este responsabil", a declarat seful PSD, Victor Ponta, facand referire la venirea premierului Emil Boc in vederea discutiilor privind motiunea de cenzura a PSD.

"Nu e normal sa batem cainele pentru ca stapanul vrea sa faca rau", a spus Ponta. "Motiunea aceasta nu este una ideologica ci este una care apartine celor din strada", a mentionat seful PSD. "Este normal sa votam motiunea de cenzura pentru a salva oamenii de la un genocid social", a mai spus el.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/seful-psd-il-apara-pe-premierul-romaniei-nu-este-normal-sa-batem-cainele-pentru-ca-stapanul-vrea-sa-faca-rau-6422677
6422677
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.