Replici intre Elena Basescu si un cetatean, la Sibiu. Elena Basescu: "Lasati-l pe tata in pace!"

Postat la 08 ianuarie 2011 21 afişări

Europarlamentara Elena Basescu i-a spus, sambata, la Sibiu, unui cetatean sa-l lase pe tatal ei in pace, cand acesta a intrebat-o cum intentioneaza sa sprijine tinerii, avand in vedere ca acestia sunt "viitorul tarii", iar tatal ei este presedinte al Romaniei.

"Noi ca si europarlamentari (sic!) nu avem instrumente la dispozitie, nu avem un buget alocat, nu avem un program de guvernare in care sa stim ce fonduri avem alocate pentru tineri. Este o intrebare pe care trebuie sa o puneti Executivului", a declarat Elena Basescu. In replica, omul i-a spus: "Da, dar tatal dumneavoastra este presedintele Romaniei". Elena Basescu a raspuns atunci: "Lasati-l pe tata in pace, ca am venit eu la bilant, nu tata".

Schimbul de replici a avut loc in cabinetul de europarlamentar din Sibiu al Elenei Basescu, in timpul unei conferinte de presa in care fiica presedintelui si-a prezentat bilantul pe 2010 al activitatii de europarlamentar.

Elena Basescu a declarat ca "intrarea Romaniei in spatiul Schengen la timp" este una dintre prioritatile ei ca europarlamentar in anul 2011 si s-a declarat "optimista" ca acest lucru se poate intampla, chiar daca din punct de vedere politic "s-ar putea sa existe probleme".

Mai mult pe www.mediafax.ro si gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/replici-intre-elena-basescu-si-un-cetatean-la-sibiu-elena-basescu-lasati-l-pe-tata-in-pace-7873481
7873481
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.