Planurile lui Udrea de investitii: de la miniporturi si plaje la partii

Postat la 18 februarie 2010 11 afişări

40 de milioane de euro vor fi cheltuite anul acesta de la bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) pentru proiectele de turism, conform listei cu obiective de investitii aprobate miercuri de Guvern.

Beneficiarii banilor sunt autoritatile locale din mai multe judete, sumele primite urmand sa asigure cofinantarea unor proiecte incepute in 2009, dar si a unor programe noi.

Subprogramul "Schi in Romania" este unul din aceste obiective, cu aplicabilitate in judetele Covasna, Harghita, Hunedoara, Maramures si Valea Prahovei. Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii, mai vrea sa construiasca miniporturi in judetul Tulcea si un port turistic la Oltenita, dar si sa dezvolte infrastructura turistica din sudul litoralului si din statiunile balneare Amara si Baile Felix - 1 Mai.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/planurile-lui-udrea-de-investitii-de-la-miniporturi-si-plaje-la-partii-5543891
5543891
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.