Parlamentarii PDL catre premierul Boc: „Noi am dat poporului circ, dvs. dati-i sange“

Postat la 17 iunie 2010 7 afişări

Dupa ce i-au salvat mandatul prin votul de la motiunea de cenzura, parlamentarii PDL i-au amintit, ieri, lui Emil Boc ca le este dator cu luarea de masuri care sa repare imaginea sifonata a partidului.

Anuntati ca duminica vor fi convocati intr-o intalnire cu Traian Basescu, pedelistii i-au transmis lui Boc ca orice amanare va fi taxata. "Degeaba ne intalnim la Snagov, daca nu veniti cu masuri concrete. Nu are rost sa mai facem terapie in grup", i-a spus premierului vicepresedintele PDL Ioan Oltean, in cadrul intalnirii pe care primul ministru impreuna cu ministrii Vasile Blaga si Radu Berceanu au avut-o, miercuri, cu grupul deputatilor PDL.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
PDL,
motiune,
imagine,
partid,
Boc
/actualitate/politic/parlamentarii-pdl-catre-premierul-boc-noi-am-dat-poporului-circ-dvs-dati-i-sange-6426592
6426592
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.