Liberalii vor sa mentina cota unica si sa scada TVA la 19%

Postat la 03 octombrie 2010 53 afişări

Liberalii se gandesc sa reduca TVA la 19% daca s-ar intoarce la guvernare. Crin Antonescu a declarat in emisiunea "Dupa 20 de ani", de la ProTV, ca ar privi chiar spre o reducere spectaculoasa, la 5%, a acestei taxe, pentru alimente si constructii.

Dupa ce saptamana trecuta a prezentat un guvern alternativ, din umbra, format din 11 ministere, liderul PNL, Crin Antonescu, a discutat acum si despre programul de guvernare, unul care nu se impaca deloc cu cel prezentat de Partidul Social Democrat.

Liderul liberal a vorbit despre colaborarea cu social-democratii si despre Adrian Nastase. "As face impreuna cu PSD, pentru o perioada si ca sa scapam de guvernul Boc, un guvern, dar ca sa sustin un guvern al PSD nu", spune Antonescu. "Nu doresc sa schimb regimul sau puterea lui Traian Basescu si a lui Emil Boc, ca sa ma intorc la Adrian Nastase din 2004", afirma seful PNL.

Vezi inregistrarile video pe stirileprotv.ro.

.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/liberalii-vor-sa-mentina-cota-unica-si-sa-scada-tva-la-19-7442300
7442300
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.