La coada la pupaturi cu ministrul Elena Udrea. „Baia de aici este mai mare decat baia mea de acasa”. Miza locuintelor ANL: 85 milioane euro

Postat la 12 ianuarie 2011 16 afişări

Ministerul Dezvoltarii Regionale ar putea obtine circa 85 milioane euro in cazul in care ar reusi vanzarea celor 5.000 de apartamente ANL pentru care chiriasii au depus pana acum cereri de cumparare.

"Uite tata, este doamna Udrea. Vezi ce frumoasa e?!". Barbatul care isi tine in brate fetita sta la coada sa primeasca de la ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, cheia unui apartament de doua camere de 60 mp, in blocul ANL din strada Maior Bacila, in cartierul Colentina. In total sunt 69 de noi apartamente si garsoniere, intr-un bloc cochet cu 3 etaje si mansarda, si tot atatea familii stau la coada la pupaturi cu ministrul Udrea si primarul Ontanu. Unii au venit cu toata familia, emotionati, cu o ora inainte de ora anuntata. Dupa cateva prezentari oficiale ale programului ANL, incepe distribuirea cheilor, de pe un panou cu numere asezat in holul blocului. "Uite, eu iti dau tie cheia de la casa ta. Ce frumoasa esti! Sa o stapanesti sanatoasa, impreuna cu mama si tatal tau.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Elena Udrea,
locuinte,
ANL
/actualitate/politic/la-coada-la-pupaturi-cu-ministrul-elena-udrea-baia-de-aici-este-mai-mare-decat-baia-mea-de-acasa-miza-locuintelor-anl-85-milioane-euro-7882357
7882357
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.