Iran cel groaznic

Postat la 07 decembrie 2007 1 afişăre

Presedintele american George W. Bush a fost pus intr-o situatie delicata de un raport al serviciilor de informatii americane care conchidea ca Teheranul si-a incetat programul nuclear militar in 2003.

Bush, care a avertizat de multe ori ca programul nuclear iranian este un pericol iminent, a insistat ca Teheranul reprezinta in continuare un pericol si ca ar trebui mentinute presiunile internationale pentru a determina regimul iranian sa negocieze.

Potrivit evaluarii serviciilor de infomatii americane, "se poate spune, cu grad inalt de credibilitate a informatiei, ca Iranul si-a oprit programul nuclear militar in 2003, si cu grad moderat de credibilitate ca acesta nu a fost reluat".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
Iran,
dosar nuclear,
Bush
/actualitate/politic/iran-cel-groaznic-1078537
1078537
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.